Onze bank regelt iedere dag de dagelijkse bankzaken van onze 80.000 klanten uit Breda en omgeving, ook in Bavel. Dit doen we uiteraard met veel zorg en aandacht. Goede service en uitstekende dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel.

Sponsoring een goed idee? Want?

Als coöperatieve bank zijn we nauw verbonden met de bewoners en initiatieven in ons werkgebied. We geven initiatieven die bijdragen aan het culturele en maatschappelijke leven dan ook graag een steuntje in de rug. Bavel izz Music is een bijzonder mooi voorbeeld hiervan. Wij nemen als sponsor een aandeel in Bavel izz Music, maar kijk eens welk aandeel Bavel izz Music heeft in het dorp! Zo helpen we elkaar. Ik vind het prachtig om te zien hoe het leeft in het dorp en hoe de vrijwilligers zich inzetten om er weer een fantastisch evenement van te maken.  Sponsoren doen we de laatste jaren ook door middel van onze Rabobank Clubkas Campagne. Afgelopen jaar brachten onze Bavelse leden weer massaal hun stem uit op de deelnemende verenigingen en stichtingen uit het dorp. Hiermee geven we samen met onze leden een mooie impuls aan het Bavelse verenigingsleven. Hier ben ik bijzonder trots op. Ook dit jaar organiseren we daarom weer een Clubkas Campagne. Sterker nog: we hebben het beschikbare budget dit jaar maar liefst verhoogd naar € 75.000! Heeft uw club zich al aangemeld dit jaar? In april mogen al onze leden het geld weer verdelen door middel van stemmen.

Bavel izz Music is voor u…?

Eén groot feest! Het is een geweldig initiatief. Veel talent en gezelligheid. En wat het vooral zo leuk maakt: heel Bavel doet mee! Dat is toch prachtig? Wij zijn een trotse sponsor.

Waar gaat u het meest van genieten tijdens de show?

Van de lokale talenten en hun optredens. Mooi om te zien en ook voor de deelnemers een bijzonder hoogtepunt.

Rabobank Breda wenst de deelnemers en bezoekers van Bavel Izz Music een leuke, maar vooral een gezellige avond toe!