Inschrijven

Bavel izz Music is het ultieme podium voor de sterren uit de regio.

In 2002 begonnen als een soort Night of the Proms! Inmiddels is Bavel Izz Music uitgegroeid tot een bekend regionaal muziekspektakel, met drie dagen een uitverkocht huis!

Gemaakt door Bavel voor Bavel

Samen met honderden vrijwilligers zijn ook de deelnemende artiesten van enorme waarde! Iedere Bavel Izz Music verrassen we het publiek met nieuw talent. Met uitsluitend talentvolle zangers of zangeressen woonachtig of nauw verbonden met Bavel, maken de show.

Ben jij een (aanstormend) zangtalent dan maken we graag kennis met jou!

Schrijf je voor 27 januari 2023 in en doe zangauditie!
Na jouw aanmelding ontvang je alle ‘ins & outs’ in je mailbox.

Update

Wat geweldig! Ook voor de editie 2023 mochten wij een zeer groot aantal inschrijvingen ontvangen. De zangaudities zijn inmiddels achter de rug. Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Vaak geïmiteerd nooit geëvenaard! Bavel izz Music staat voor drie dagen enthousiasme, sfeer, gezelligheid én verrassende muzikale hoogtepunten! Knap gemaakt voor Bavel door Bavel.

De Harmonie, een popband, sollisten en een dansgroep maken samen met meer dan 300 vrijwilligers een onvergetelijk avondvullend muziekspektakel.

Tijd, inzet en passie! Bavel izz music is voor Harmonie st. Caecilia hét synoniem voor topsport! Vanaf februari 2023 arrangeren, repeteren zij onafgebroken aan het muzikale programma.

Twee trailers met licht en geluid, professionele podiumbouwers, technisch specialisten, creatieve video professionals, en vele helpende handen verbouwen Sporthal de Huif tot een uniek BIM muziekparadijs.