Loading...
Deelnemers2022-12-23T14:25:24+00:00

De Harmonie

St.Caecilia Bavel telt 94 musicerende leden. Het groot orkest heeft 75 muzikanten en komt uit in de 2e divisie van de Federatie van Katholieke Muziekbonden.

Bij St. Caecilia Bavel staan twee zaken centraal: de beoefening van de amateurmuziek én de sfeer van gezelligheid en vriendschap onder de leden. Er wordt niet gejaagd op korte termijn successen maar er wordt gewerkt aan een duurzame verbetering van de vereniging. De laatste jaren is de trend om projectmatige activiteiten op te zetten. Onze harmonie vormt tijdens “Bavel Izz Music” de muzikale ruggengraat van dit gevarieerde spektakel.

Harmonie St. Cecilia
100 jaar jong

Harmonie St. Caecilia Bavel is opgericht op 1 november 1923 en aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO). De harmonie telt 94 muzikanten en bestaat uit drie orkesten. Het Groot Orkest (2de divisie) staat onder leiding van Erwin Eestermans uit Essen (BE). Het Opleidingsorkest en het Opstaporkest worden geleid door Christiaan Kroon uit Bavel. Muzikaliteit op hoog niveau gaat in harmonie perfect samen met gezelligheid en saamhorigheid. Onze activiteiten bestaan onder andere uit muzikale projecten, concerten, concoursen en traditionele lokale activiteiten zoals Carnaval, Sinterklaas, Kerstconcert, Dauwtrappen, Dodenherdenking en aubade tijdens Koningsdag.

Popkoor B-Vocals

Na de eerste Bavel izz Music in 2002 ontstond spontaan het initiatief om met elkaar door te gaan en een popkoor te vormen! Sinds april 2006 repeteren én zingen de B-Vocals wekelijks met enorm veel plezier. Ondertussen zijn zij uitgegroeid tot een popkoor met bijna 50 leden. Op de piano worden zij begeleid door Rincke de Bont. Zowel het koor als de pianist staan onder de bevlogen en enthousiaste leiding van Michiel Geerts.

Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Bavel Izz Music

Ga naar de bovenkant