Voorverkoop
Bavel Izz Music succesvol van start!

Woensdag 20 september om 19.30 uur precies, startte de kaartverkoop Bavel Izz Music 2023! Eén uur later waren de voorstellingen van vrijdag en zaterdag uitverkocht!

Goed om te weten

De enorme belangstelling heeft ons doen besluiten ook de Generale Repetitie deels open te stellen voor het publiek. Ook zijn er nog enkele kaarten te koop voor de première voorstelling op donderdag 12 oktober!

Toegangskaarten voor woensdag 11 oktober, kosten €20,- (zitplaatsen).

Toegangskaarten voor donderdag 12 oktober, kosten €25,- (zowel de zit- als de staanplaatsen).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij onze Bavelse verkoopadressen:

Komkomerin – Primera – Gérard Kaas en Lekkernij

Vaak geïmiteerd nooit geëvenaard! Bavel izz Music staat voor drie dagen enthousiasme, sfeer, gezelligheid én verrassende muzikale hoogtepunten! Waar een klein dorp groot in izz!.

De Harmonie, een popband, solisten en een dansgroep maken samen met meer dan 300 vrijwilligers een onvergetelijk avondvullend muziekspektakel.

Tijd, inzet en passie! Bavel izz Music is voor Harmonie st. Caecilia hét synoniem voor topsport! Vanaf februari 2023 is het arrangeren, repeteren en gepassioneerd werken aan een verrassend muziekprogramma.

Twee trailers voorzien van licht en geluid, professionele podiumbouwers, technisch specialisten, creatieve videoprofessionals en vele helpende handen verbouwen Sporthal de Huif tot een uniek BIM muziekparadijs.