Hou mij op de hoogte

De kaartverkoop van Bavel Izz Music is feitelijk al een evenement op zich!

Met per avond zo’n 1000 kaarten in de verkoop en een alsmaar groeiende belangstelling werd de rij met muziekliefhebbers iedere editie langer en de opkomst vroeger.

Wachtend in een lange rij in ‘Efteling opstelling’ maakt men vrienden. Gezellig bijpraten met bekenden. De verwachtingen toetsen over wat deze Bavel Izz Music gaat brengen zijn onderwerpen die je voorbij hoort komen. Een kaartje kopen voor Bavel Izz Music is eigenlijk al een feestje op zich, zo verwoordde een journaliste het in 2016.

Als organisatie zijn we ons bewust van dit luxeprobleem. We beperken het aantal kaarten per koper en maximaliseren het aantal kaarten per avond. Hiermee hopen we tot een redelijke verdeling te komen om zoveel mogelijk bezoekers de kans te geven live aanwezig te zijn op één van de drie showavonden. Aldus voorzitter Chris Bastiaansen.

TIP: Geef jouw e-mailadres door en wij laten je weten wanneer de kaartverkoop start!  

Vaak geïmiteerd nooit geëvenaard! Bavel izz Music staat voor drie dagen enthousiasme, sfeer, gezelligheid én verrassende muzikale hoogtepunten! Waar een klein dorp groot in izz!.

De Harmonie, een popband, solisten en een dansgroep maken samen met meer dan 300 vrijwilligers een onvergetelijk avondvullend muziekspektakel.

Tijd, inzet en passie! Bavel izz Music is voor Harmonie st. Caecilia hét synoniem voor topsport! Vanaf februari 2023 is het arrangeren, repeteren en gepassioneerd werken aan een verrassend muziekprogramma.

Twee trailers voorzien van licht en geluid, professionele podiumbouwers, technisch specialisten, creatieve videoprofessionals en vele helpende handen verbouwen Sporthal de Huif tot een uniek BIM muziekparadijs.