Mijn naam is Birgit Boot en ik ben eigenaresse van Kinderdagverblijf De Berenboot en Sport BSO HI3 in Bavel. We vangen dagelijks 82 kinderen op bij het kinderdagverblijf en 110 kinderen bij de BSO.

Sponsoring een goed idee? Want?

Als Bavelse ondernemer draag ik een warm hart toe aan het verenigingsleven in Bavel. Hoe leuk is het dat er in ons mooie Bavel zoveel wordt georganiseerd? Ik draag daarom graag een steentje bij om dit mogelijk te maken.

Bavel izz Music is voor u…?

Bavel Izz Music is een prachtig evenement in Bavel met veel muzikaal talent. Heerlijk een ontspannen avondje uit met vrienden of zakelijke relaties en genieten van de geweldige optredens!

Waar gaat u het meest van genieten tijdens de show?

Ik denk dat ik het meeste ga genieten van de enorme muzikale talenten die de avonden tot een spektakel weten te maken. En natuurlijk ook de gezelligheid met vrienden! Kijk er enorm naar uit!

Bezoek de website Kinderdagverblijf De Berenboot

Ik wens alle deelnemers van Bavel Izz Music enorm veel succes met de voorbereiding. Ik kijk uit naar een gezellige avond en heb er alle vertrouwen in dat het weer een fantastisch spektakel gaat worden!