Bastiaansen Wonen is “Thuis in design” en al sinds 1965 een begrip als het gaat om wonen. Onze liefde voor interieur delen we maar al te graag met onze gasten. Dit vinden ze terug in onze uitgebreide collectie van exclusieve Nederlandse merken. Wij beloven dat je bij bezoek aan onze winkel elke keer opnieuw meegenomen wordt in een wereld van design. Een wereld vol passie. En bovenal een wereld bordenvol kennis, waardoor al je twijfels over interieur worden ingevuld. Wij helpen je bij het maken van keuzes zodat het interieur zo mooi en waardevol wordt dat je een optimaal woongeluk kunt ervaren in je eigen interieur.

Sponsoring een goed idee? Want?

Wij dragen lokale activiteiten in onze omgeving een warm hart toe en werken er graag aan mee om deze ook mogelijk te maken.

Bavel izz Music is voor jullie…?

Wij vinden het een ontzettend leuk evenement. Zeker omdat dit door Bavel gedragen wordt en telkens weer zo’n succes blijkt. Voor Peter is het extra bijzonder, want hij doet zelf de regie! En vind het geweldig leuk om betrokken te zijn bij dit mooie evenement.

Waar gaat u het meest van genieten tijdens de show?

Birgit & Mark: Van de goede sfeer, de vele bekenden en vooral de mooie show die er gegeven wordt door Bavel.

Peter: Dat ik de regie mag verzorgen en natuurlijk dat Bavel op het podium staat!

Bezoek de website van Bastiaansen Wonen