Marcothing – Marco Hofland helpt zzp’ers en mkb’ers met marketingondersteuning in de breedste zin. Van het actualiseren of vernieuwen van een website tot het schrijven van teksten, fotograferen en het plaatsen van social mediaberichten. Daarbij ligt de focus meestal op het vergroten van de online zichtbaarheid van de onderneming en het bewaken van de continuïteit. Het zijn vaak de marketingactiviteiten waar ondernemers zelf niet aan toekomen, of waarvoor men onvoldoende expertise in huis heeft.

Sponsoring een goed idee? Want?

Op de vraag van Ron Graumans of ik de website voor Bavel Izz Music wilde bouwen, heb ik direct volmondig ja gezegd. Samen met Ron, Esther (NJI) hebben we dit platform gecreëerd. Het is mooi om zo een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren aan dit Bavelse muziekspektakel.

Bavel izz Music is voor jullie…?

Een indrukwekkend event, georganiseerd door vrijwilligers maar met een zeer professionele aanpak. Erg knap om dit ook deze editie weer voor elkaar te krijgen!

Waar gaat u het meest van genieten tijdens de show?

Het is voor mij de eerste keer dat ik het live mee ga maken en ik laat me graag verrassen!

Bezoek de website van Marcothing

Ik wens alle deelnemers, toeschouwers en sponsoren een geweldig muziekevent toe! Veel plezier en geniet van de muziek en een ongetwijfeld fantastische sfeer!