Mijn naam is Pascalle van der Horst, werkzaam bij Renova Group in de functie van Head of Marketing. Renova is officieel BMW en MINI dealer voor de regio Midden- en West-Brabant en Zeeland, met totaal 5 vestigingen in Tilburg, Waalwijk, Breda, Roosendaal en Goes. Daarnaast hebben wij een eigen leasemaatschappij RenovaLease en schadeherstelbedrijven in Bladel en Goes.

Sponsoring een goed idee? Want?

Door de sponsoring van regionale en lokale initiatieven en verenigingen willen wij niet alleen zorgen voor de branding van het merk Renova, maar zoeken wij ook de verbinding met gelijkgestemden.

Bavel izz Music is voor u…?

Persoonlijk heb ik nog geen kennis gemaakt met Bavel Izz Music, maar ik heb gezien dat het een grote club enorm enthousiaste vrijwilligers betreft die erg professioneel te werk gaat. Naast het neerzetten van een mooie show met optredens, zorgt dit evenement er ook voor dat heel de gemeente Bavel hier warm voor loopt.

Waar gaat u het meest van genieten tijdens de show?

Aangezien ik zelf dans en vroeger gedanst heb, gaat mijn persoonlijke voorkeur uit naar de dansoptredens.

Bezoek de website van Renova

Namens Renova Group wensen wij alle deelnemers heel veel succes en vooral veel plezier tijdens dit mooi evenement voor Bavel!