De Keukenvernieuwers is de autoriteit op het gebied van Keukenrenovatie. Onze klanten kiezen voor ons omdat wij op een professionele, persoonlijke en betrouwbare manier hun verouderde keuken op een kwalitatief hoogwaardige wijze aanpassen en verfraaien. Dit gebeurt geheel naar de specifieke wensen van de klant met een minimum aan zorgen. We doen dit met ondernemende en gedreven vakmensen die als franchisenemer op een zelfstandige, persoonlijke en integere wijze klanten acquireren, adviseren en zelf de plaatsing en nazorg ter hand nemen. Wij streven naar lange termijn relaties met onze franchisenemers en strategische leveranciers en willen door hen gezien worden als een betrouwbare, open en eerlijke partner.

Sponsoring een goed idee? Want?

De Keukenvernieuwers weten dat naast adverteren via internet en huis aan huisbladen ook sponsoring een goede manier is om onze potentiele klanten te bereiken.

Bavel izz Music is voor u…?

Een drie jaarlijkse muzikale topprestatie van amateurs die een enorme inspanning leveren om een professionele show te presenteren.

Waar gaat u het meest van genieten tijdens de show?

Van mijn dochter Ellen van Kuijk die voor de 5e keer deelneemt!

Bezoek de website van De Keukenvernieuwers

Renove BV / De Keukenvernieuwers wenst iedereen ontzettend veel succes en plezier met de voorbereidingen en uitvoeringen van Bavel Izz Music.